Le Feu Sky – White

DKK12,999.00

SKY – HVID m. 140 cm stang

Sky er karakteriseret ved sit unikke loftophæng, som får pejsen til at fremstå let og elegant. Med sin runde kuppel svæver den nærmest i rummet, mens den spreder varme og bidrager til en hyggelig og afslappende stemning. Sky er en unik mulighed for at gøre de smukke blafrende flammer til en fast integreret del af hjemmets indretning samtidig med, at rummet prydes af et stilfuldt design. Ønsker du en enkel og stilsikker biopejs, der ikke tager plads fra gulvet, er Sky med sikkerhed pejsen for dig.

Beskrivelse

Sky består af kuppel, brænder og loftophæng.

Kuppel
Materiale: 2,3 mm koldvalset stål. Behandlet med pulverlakering.

Mål: 520 x 350 mm
Indeni er monteret en indkapslingsplade for at holde brænderen på plads og sikre at flammerne står ligefor åbningen.

Brænder
Materiale: 100% rustfri stål for at sikre den bedste brændingsproces.
Mål: 200 x 200 x 750 mm og er lavet af.
Volumen: Op til 1,8 liter bioethanol af gangen.
Brændetid: Høje, flotte og klare flammer i op til 6 timer. Dog kan flammerne og brændetiden reguleres undervejs ved at tilføre mere eller mindre ilt med brænderens låg.
Loftophæng
Inklusiv loftmonteringsplade.
Tilkøb: Beslag til skrå lofter. Beslaget kan indstilles efter loftets hældning.
Stang
Material: Børstet stål
Mål: 25 x 1200 mm // 25 x 1400mm

Hertil er det muligt at tilkøbe en stang på 500 mm der kan ekstra monteres ved højt til loftet.

Anbefalet højde fra gulvet: 60 cm

Vægt 28,8

Størrelse: 52x 115 cm

 

Sky – Hvid m. 120 cm stang – Nyhed

Sky er karakteriseret ved sit unikke loftophæng, som får pejsen til at fremstå let og elegant. Med sin runde kuppel svæver den nærmest i rummet, mens den spreder varme og bidrager til en hyggelig og afslappende stemning. Sky er en unik mulighed for at gøre de smukke blafrende flammer til en fast integreret del af hjemmets indretning samtidig med, at rummet prydes af et stilfuldt design. Ønsker du en enkel og stilsikker biopejs, der ikke tager plads fra gulvet, er Sky med sikkerhed pejsen for dig.

Består af kuppel og brænder samt Loftophæng bestående af 2 dele. Loftplade lavet af Ø 150×5 mm SS304 børstet stål plade med bearbejdede gevindbeslag til M10 bolt. Stang af Ø 25×1400 mm SS304 børstet stål med bearbejdede gevindbeslag til M10 Bolt.

Varenummer (SKU): 84 Kategorier: , ,