Le Feu Bio & Gaspejse

Le Feu er blandt de førende virksomheder indenfor salg og rådgivning af Bio & Gaspejse

Le Feu’s Biopejse er den mest solgte Biopejs i Skandinavien.  Biopejse brænder på det væske som hedder Bioethanol. Bioethanol er lavet af plante dele sukkerarter, majs eller sojabønner, og er det mest miljøvenlige brændstof der findes.  Det ryger eller lugter ikke og er den pejseform som giver det bedste indeklima for dig og din familie.

Biopejse kræver ikke installation som andre pejse. Den tager kun 5-10 min. at sætte op.

Hvilken model skal jeg vælge?

Sky Serien

Sky er karakteriseret ved sit unikke loftophæng, som får pejsen til at fremstå let og elegant. Med sin runde kuppel svæver den nærmest i rummet, mens den spreder varme og bidrager til en hyggelig og afslappende stemning.

Ground Steel Serien

Med sin enkle fod signalerer Ground Steel elegance og rene linjer. Den fremstår både skarp og stilren i sit udtryk.

Ground Steel en alsidig model, der både kan anvendes indendørs og udendørs. Ground Steel er en unik flytbar model, der står i flot kontrast til naturen og som uden tvivl vil pryde ethvert hjem.

Ground Wood Serie

Wood serien er inspireret af narturen, og består en Ground Wood og en Ground Low model. Fælles for de 2 modeller er at de begge findes på træben af 3 forskellige sorter: Eg, Ask og Wenge

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Click here to troubleshoot